nl.png

Veelgestelde vragen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Binnenkort tips over training en kleding op onze Facebookpagina!

Waar staat BORT voor?

BORT is de afkorting voor Beach Obstacle Run Texel.

Wat is een obstakel run?

Een obstakel run is een hardlooptocht met diverse obstakels/hindernissen. Voordat men het pad kan vervolgen kan de hindernis bedwongen worden en kan de deelnemer zijn weg weer vervolgen.

Wanneer is BORT?

BORT is op zaterdag ?? oktober 2018 vanaf ??? uur. De 6 km en 12 km starten vanaf 14.00 uur

Hoe oud moet ik zijn om aan BORT mee te doen?

Voor BORT dient de deelnemer 16 jaar of ouder te zijn, afstand van 12 km. Vanaf 12 tot 16 jaar kunt u deelnemen aan de verkorte afstand van BORT (6 km). Voor kinderen vanaf 8 jaar is er de Kidsrun 2800 meter.

Wat is het adres?

De start van BORT is op het terrein van Texel campings het Kogerstrand. Badweg 33, 1796 AA, de Koog - Texel

Hoe kom ik er met het openbaar vervoer?

Vanaf de veerhaven gaat er een lijnbus naar De Koog waar u uit kunt stappen bij de halte Badweg. Vanaf hier is het 2 minuten lopen.

Waar kan ik de auto parkeren?

De auto kan je het beste parkeren in de Koog. Navigatieadres: Stappeland 2, De Koog (parkeerterrein Nikadel)

Hoe laat is de start?

Er wordt gestart in tijdsvakken. Je hebt bij de inschrijving je voorkeur kunnen geven voor je tijdsvak. De starttijd is te vinden op je startbewijs. De eerste groep start om: 13:50 uur en elke 10 minuten later start de volgende groep.

Zijn er omkleedmogelijkheden?

Ja, op het terrein zijn diverse omkleedmogelijkheden. Deze gebouwen zijn te vinden via de bewegwijzering en op uw plattegrond die u bij aanvang van het evenement krijgt.

Kan ik mijn spullen ergens beveiligd achterlaten?

Uw spullen kunt u op vertoon van uw startnummer achterlaten bij de organisatie. Op vertoon van uw startnummer kunt u aan het einde van de race uw spullen weer ophalen.

Is er ook wat te eten/drinken onderweg?

Ja, op de helft van her parkoers is er wat te eten en te drinken. Aan het einde van het evenement kunt u bij de finish ook nog wat eten en drinken. Aan het einde bent u uiteraard van harte uitgenodigd om een drankje te nuttigen in de bar!

Moet ik alle onderdelen doen?

Nee, u moet niet alle onderdelen doen. Indien u een onderdeel niet ziet zitten kunt u er altijd langslopen en uw weg vervolgen.

Is er tijdregistratie?

Tijdens BORT zal er geen tijdregistratie zijn.

Kan ik douchen na afloop?

Na het evenement kunt u douchen in een van de toiletgebouwen die aanwezig zijn op het terrein. Deze gebouwen zijn te vinden via de bewegwijzering en op uw plattegrond die u bij aanvang van het evenement krijgt.

Ik wil graag kijken, moet ik dan entree betalen?

Nee, absoluut niet. Als toeschouwer bent u uiteraard van harte welkom om het spektakel te aanschouwen en de deelnemers toe te juichen. Zowel de start als finish is bij paal 20, leuke locaties om een kijkje te nemen zijn de strandslagen: Paal 17, Paal 19, Paal 19 half, Paal 20 en Paal 21. Bij de start is een kaart verkrijgbaar met het parcours, u kunt dan de mooiste plekjes uitzoeken.